در مقاله قبلی، ما چگونگی عملیات انفجار پیجرها و تا حدودی میزان خسارت را بیان کردیم. اما انتهای مقاله سوالی که پیش آمد این بود چه کسی این پیجرها را در اختیار لبنان قرار داده است و آیا خریدار پیجرها از سوی حزب الله یک فرد نفوذی نزدیک به موساد بوده است یا خیر؟در این مقاله قصد داریم این موضوع را بررسی و با مشاهده شواهد موجود در اینترنت ببینیم چه کسی پیجرها را در اختیار مردم لبنان قرار داده است...
در دنیای امروز که فناوری و ارتباطات دیجیتال به بخشی جداییناپذیر از زندگی ما تبدیل شدهاند، هرگونه حادثهای در این حوزه میتواند زنگ خطری برای امنیت ما باشد. به تازگی، وقوع انفجار پیجر در کشور لبنان، نگرانیهای جدی درباره ایمنی دستگاههای ارتباطی و اطلاعات شخصی ما را برانگیخته است. این حادثه نه تنها باعث ایجاد رعب و وحشت در میان مردم شد، بلکه سوالات بسیاری را در مورد آسیبپذیری فناوریهای روزمره و تأثیرات آن بر امنیت دیجیتال مطرح کرد. در این گزارش، به بررسی جزئیات این انفجار و پیامدهای آن برای جامعه و امنیت دیجیتال خواهیم پرداخت.
در این مقاله جنگو به این سوال که "جنگو چیست؟" و یک نمای کلی از آنچه این چارچوب وب را خاص می کند به شما ارائه می دهد. ما ویژگیهای اصلی، از جمله برخی از قابلیتهای پیشرفته را بیان میکنیم که اما ارائه جزئیات بیشتر از حوصله این مقاله خارج است. ما همچنین برخی از بلوک های اصلی یک برنامه جنگو را به شما نشان خواهیم داد (اگرچه در این مرحله شما هنوز یک محیط توسعه برای آزمایش آن نخواهید داشت).
چند روزی است که این خبر در صدر اخبار امنیت سایبری کشور قرار گرفته است: «پولتیکو به نقل از منابع مطلع مدعی شد که هکرهای گروه آیآرلیکس (IRLeaks)، بیست بانک ایرانی را هک کردند و برای منتشر نکردن اطلاعات مشتریان بانکها، سه میلیون دلار باج گرفتند.
پروتکل نوستر (Nostr) یک پروتکل ارتباطی ساده و متنباز است که هدف آن تسهیل ارتباطات غیرمتمرکز است. این پروتکل به کاربران اجازه میدهد تا یادداشتها و محتوای خود را از طریق شبکهای از رلهها انتقال دهند. نوستر (Nostr) پروتکلی است که میتواند از همه شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و اپهای مختلف میزبانی کند.
درخت پوشا با حذف حلقهها و مسیریابی مجدد در اطراف گرههای غیرفعال، ترافیک شبکه اترنت را بهینه میکند. پروتکل درخت پوشا، که گاهی اوقات فقط به عنوان درخت پوشا شناخته می شود، Waze یا MapQuest شبکه های اترنت مدرن است که ترافیک را در امتداد کارآمدترین مسیر بر اساس شرایط زمان واقعی هدایت می کند.
محققان امنیت سایبری نسبت به کمپینهای فیشینگ در حال انجام، هشدار دادهاند که از ورودیهای تازهسازی در هدرهای HTTP برای ارائه صفحات ورود به ایمیل جعلی که برای جمعآوری اعتبار کاربران طراحی شدهاند، سوء استفاده میکنند. Yu Zhang، Zeyu You و Wei Wang، محققین واحد 42 Palo Alto Networks، میگویند: «برخلاف سایر رفتارهای توزیع صفحه وب فیشینگ از طریق محتوای HTML، این حملات از هدر پاسخ ارسال شده توسط سرور استفاده میکنند که قبل از پردازش محتوای HTML رخ میدهد. "پیوندهای مخرب مرورگر را هدایت می کنند تا به طور خودکار یک صفحه وب را فوراً بازخوانی یا بارگذاری مجدد کند، بدون اینکه نیازی به تعامل کاربر باشد."
سرویس تلنت (Telnet) یکی از پروتکلهای قدیمی و پرکاربرد در شبکههای کامپیوتری است که به کاربران این امکان را میدهد تا به صورت از راه دور به تجهیزات شبکه متصل شوند و آنها را مدیریت کنند. در دنیای امروز، با توجه به نیاز به مدیریت و پیکربندی تجهیزات شبکه به صورت غیرحضوری، راهاندازی تلنت بر روی سوئیچهای سیسکو اهمیت ویژهای پیدا کرده است.سوییچهای سیسکو با ارائه قابلیتهای متنوع، به مدیران شبکه این امکان را میدهند که به راحتی تنظیمات مورد نیاز را اعمال کنند و مشکلات شبکه را از راه دور حل کنند. با این حال، برای استفاده از تلنت، لازم است که برخی تنظیمات امنیتی و پیکربندیهای اولیه انجام شود تا از دسترسی غیرمجاز به دستگاهها جلوگیری شود.در این راهنما، به بررسی مراحل راهاندازی سرویس تلنت بر روی سوئیچهای سیسکو خواهیم پرداخت. این مراحل شامل پیکربندی آدرس IP، فعالسازی سرویس تلنت، تنظیمات امنیتی و نحوه مدیریت کاربران خواهد بود. با دنبال کردن این مراحل، میتوانید به راحتی از امکانات تلنت برای مدیریت تجهیزات شبکه خود بهرهبرداری کنید.
یکی از موارد مهمی که سازمان های بزرگ نیازمند آن هستند ایجاد یک مرکز داده می باشد. اما داشتن مرکز داده به تنهایی کافی نیست، بلکه این مرکز داده باید یک سری معیارهای اساسی و مهم را نیز دربرگیرد. یکی از این معیارها دسترسی پذیری است. اما در ادامه مقاله نحوه محاسبه سطح دسترسی پذیری را برای شما بیان خواهیم نمود....
شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد!ما برای شروع معمولا از سوئیچهای گران و چند میلیونی استفاده نمیکنیم، بلکه از شبیه سازهایی نظیر GNS3 یا سیسکوپکت تریسر و... استفاده میکنیم. اما اکنون که میخواهیم وارد بازار کار شویم، متوجه میشویم اقدامات اولیه و خیلی سادهای نظیر اتصال فیزیکی به کنسول سوئیچ را بلد نیستیم چون همیشه از شبیه ساز استفاده میکردیم. ما در این مقاله قصد داریم بیان کنیم چگونه بدیهیاتی نظیر اتصال به محیط واقعی کنسول را اجرا کنیم.پس در ادامه با ما همراه باشید...
سلام! به دنیای بیکران فناوری و نوآوری خوش آمدید. ما در شرکت فناوران پارس تدبیر شریف با عشق و اشتیاق به دنیای دیجیتال و کامپیوتر، مسیرهایی نو و هیجانانگیز را در پیش گرفتهایم تا شما را با آخرین دستاوردهای تکنولوژی آشنا کنیم. از همان ابتدای تأسیس، هدف ما خلق فضایی بود که در آن علم و هنر دست به دست هم دهند تا شاهکارهایی بیبدیل خلق کنند. در شرکت فناوران پارس تدبیر شریف، معتقدیم که هر خط کد، هر الگوریتم و هر نرمافزار، همچون یک اثر هنری است که با دقت و ظرافت طراحی شده است. تیم ما، متشکل از متخصصان پرشور و خلاق، همواره در تلاش است تا بهترین و جدیدترین راهحلهای فناوری را برای شما به ارمغان آورد. ما در فناوران پارس تدبیر شریف بر این باوریم که فناوری نه تنها ابزاری برای بهبود زندگی روزمره است، بلکه پلی است به سوی آیندهای روشنتر و هوشمندتر. از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین گرفته تا امنیت سایبری و توسعه نرمافزار، تمامی تلاشهای ما در جهت ایجاد تجربهای بینظیر و بیدغدغه برای شماست. در این وبسایت، سعی داریم دانستهها و تجربیاتمان را با شما به اشتراک بگذاریم. از مقالات آموزشی و پروژههای کاربردی گرفته تا تحلیلهای عمیق و اخبار روز دنیای فناوری، همه و همه برای این است که شما نیز به جادوی دنیای دیجیتال پی ببرید و از آن لذت ببرید. ما هر روز در حال یادگیری و نوآوری هستیم تا بتوانیم بهترین خدمات و محصولات را به شما ارائه دهیم. با همراهی شما، امیدواریم بتوانیم به دنیای پیرامونمان نگاهی نو بیافکنیم و در این راه، الهامبخش دیگران باشیم. با آرزوی بهترینها برای شما، تیم فناوران پارس تدبیر امید